top of page
Fotolia_190582253_Subscription_Monthly_M.jpg

Cryolipolyse - behandeling om overtollige lichaamsvet bevriezen

Aanbieding Cryolipolyse

1 zone €59,-  2 zones €110,-

Bij onze salon begrijpen we dat je op zoek bent naar een effectieve en niet-chirurgische methode om hardnekkige vetophopingen aan te pakken. Daarom zijn we verheugd om een exclusieve aanbieding aan te bieden die je nog meer waarde voor je geld geeft.

 

Met onze 20% korting op Cryolipolyse kun je nu genieten van een geavanceerde vetbevriezingsbehandeling tegen een gereduceerd tarief. Cryolipolyse is een bewezen en veilige methode om vetcellen te verminderen zonder invasieve ingrepen of hersteltijd. Het werkt door vetcellen bloot te stellen aan gecontroleerde koeling, waardoor ze kristalliseren en uiteindelijk worden afgebroken door het lichaam.

 

Onze ervaren specialisten zullen een behandelplan op maat voor je samenstellen, gebaseerd op jouw specifieke behoeften en wensen. Cryolipolyse kan worden toegepast op verschillende probleemgebieden, zoals buikvet, love handles, dijen, armen en andere zones waar vet zich vaak ophoopt.

 

Naast de indrukwekkende resultaten die je kunt verwachten van onze Cryolipolyse behandelingen, bieden we ook een comfortabele en ontspannen omgeving waarin je je op je gemak kunt voelen. Ons team van professionals zorgt voor een zorgzame en professionele benadering om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke ervaring hebt tijdens je behandeling.

 

Aarzel niet langer en profiteer van onze exclusieve aanbieding van 20% korting op Cryolipolyse. Boek nu je gratis consultatie om meer te weten te komen over deze innovatieve behandeling en om jouw behandelplan op maat te bespreken. Samen kunnen we werken aan het bereiken van jouw lichaamsdoelen en het verbeteren van je zelfvertrouwen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de voordelen van Cryolipolyse!

OP = OP

Cryolipolyse is een behandeling waarbij vetcellen worden bevroren door middel van gecontroleerde koeling, waardoor ze afbreken en op natuurlijke wijze door het lichaam worden afgevoerd. Het wordt vaak toegepast op probleemgebieden zoals buik, love handles, dijen en armen. Cryolipolyse is een niet-invasieve en niet-chirurgische methode voor vetreductie, waardoor er geen operatie of hersteltijd nodig is. Het is echter belangrijk op te merken dat cryolipolyse geen vervanging is voor een gezonde levensstijl en lichaamsbeweging, maar eerder een aanvulling daarop.

De behandeling met Cryolipolyse is een methode om zonder operatie vet te vernietigen. Het principe is gebaseerd op gecontroleerde koeling van bepaalde lichaamsdelen ter verbetering van de lichaamscontouren. De blootstelling aan koeling veroorzaakt vet cellen vernietiging van onderhuids vetweefsel. Deze behandeling brengt geen schade aan andere omliggend weefsel.  Vervolgens zal het lichaam de vet op natuurlijke wijze afvoeren. De methode wordt gepresenteerd als een niet-chirurgisch alternatief voor liposuctie.

Het vet bevriezen door Cryolipolyse vraagt wel geduld voordat kunt u een resultaat zien. Het is alleen maar dat de behandeling met Cryolipolyse niet op elke plek van het lichaam mogelijk is. Deze behandeling werkt op de buik, billen, binnen en buiten onder benen, boven armen, heupen, BH-regio, knieen.

Cryolipolyse is voor mensen met overtollig vet wat moeizaam ondanks met sport en dieet weg te krijgen is. De vet bevriezen methode voor vet verwijdering kan zelfs in sommige gevallen als alternatieve behandeling van liposuctie gebruikt worden.

Cryolipolyse wordt uitgevoerd met een handstuk, welke past op het betreffende gebied. De huid wordt bedekt met een gaas met de speciale gel waarop het handstuk komt. De handstuk  zuigt de huid met het onderhuidse vet het in. Je voelt vervolgens een vacuümdruk, alwaar het bevriezen van uw vetcellen plaats zal vinden.

Tijdens de behandeling kun je rustig een boek lezen, een film kijken of te werken op uw laptop enzovoort. En dat onder het genot van een kopje koffie of thee.  Het is mogelijk dat je na de behandeling plaatselijk een enigszins verdoofd of beurs gevoel ervaart. Het behandelde gebied voor vet verwijdering kan ook rood worden, maar dit verdwijnt binnen een paar uur. Echter is er nooit voldoende resultaat na één behandeling van vet weg vriezen. Voor enige effect zijn minimaal drie behandelingen nodig, met tussentijd van 6 à 8 weken. Na een behandeling zullen een aantal bevroren vetcellen afsterven, welke door het lichaam worden afgebroken en worden opgeruimd. Het voordeel is dus geen operatie en geen hersteltijd.

Het kan effectief 20 tot 25% van het vet in het te behandelen gebied verwijderen. De resultaten verschijnen geleidelijk in de weken na de behandeling.

Nu met 20% korting 

  • 1 zone  € 95,-     Nu voor   € 95,-    3 behandelingen van 1 zone   € 250,- Nu voor   € 200,-

  • 2 zones €165,     Nu voor  € 132,-   3 behandelingen van 2 zones € 395,- Nu voor   € 316,-

Alle behandelingen zijn geschikt zowel vrouwen als mannen.

Bij aankoop van een pakket  voor meerdere behandelingen heeft u 6 maanden tijd om alle uw  behandelingen te doen. Daarna eindigt geldigheid van uw pakket.

Na het aanschaffen van een pakket hebben wij een wettelijke bedenktijd, maar wordt de alle gemaakte behandelingen met volledige prijs verrekent, na 14 dagen is geld retour niet meer mogelijk.

LET OP!!! Afspraak voor Cryolipolyse behandelingen annuleren of verzetten minimaal 48 uur van te voren.

1 zone €59,-  2 zones €110,-

Wat kunt u behandelt worden

Beide benen van bovenbenen buitenzijde of binnenzijde of achterzijde; Beide armen boven of onderarmen; Beide knieën; Billen; Zadeltassen; Maagstreek; Love-handles (beide zijdes);  Buik (bestaat uit 2 zones); BH regio; Andere zones op aanvraag.

Contra indicaties

Diabetes, Bloedstolingstornissen, Kanker, Immunstornis, Probleem met lever, Cryoglobulinemia, Een pacemaker

Buikvet verminderen
bottom of page